LOONY QUEST: Un joc molt especial !!!

Manual per somiar !!!!
30 / març / 2015
Construim una taula de llum !!!!!!!
3 / abril / 2015
Loony Quest: Un joc especial !

Loony Quest: Un joc especial !

Avui , després de molt temps, us proposem una nova entrada de jocs de taula o millor anomenats jocs de societat !!!!

La nostra recomanació d’avui està enfocada des de dos punts de vista: la recomanació d’un joc molt especial anomenat Loony Quest i recomanacions de jocs de societat per jugar durant aquests dies de vacances !

En primer lloc us recomanem MOLT I MOLT un joc que val molt la pena i que marcarà un abans i un després en el món del joc,   ja que des de bloc de pares ( que ja sabeu que hem vist molts jocs de societat) creiem que és un dels jocs més originals i divertits que hem vist i tan fàcil que hi pot jugar tothom !!!! Per aquest motiu va rebre el premi del jurat del Festival de Jocs de Cannes de 2015 ( Premi del joc de França anomenat As d’Or), un premi molt important en el món del joc de taula.

El joc en qüestió s’anomena LOONY QUEST, editat per Llibellud i distribuït per Asmodee, una editorial que recomanem ja que genera jocs ideals pel públic familiar i també jocs per jugar amb amics.

Bé, doncs el mencionat LOONY QUEST és un videojoc traslladat a joc de taula, de manera que en aquest joc tractarem de passar “pantalla” a través d’endevinar la millor trajectòria en una pantalla física !!!!

Seguidament us proposem una síntesi o resum del joc que hem trobat a l’enciclopèdia dels jocs de taula, Boardgamegeek, i que ens explica els detalls del joc i les seves dades tècniques:

In the wonderful land of Arkadia, a very old king has no heir. He organizes a tournament to offer his throne to the bravest adventurer of the kingdom. Up to five finalists will wander seven worlds full of surprises…

In the drawing game Loony Quest, players study challenging level cards, then try to replicate the outline to meet targets and avoid obstacles on their tracing sheets. Once finished, players place their sheets on top of the level card to see whether the drawings line up with the targets they meant to hit — or avoid. Largely inspired by video games, Loony Quest players discover various worlds, play with 3D and 2D levels, run into loony monsters — Loonies — and big bosses, trigger special stages, collect bonuses, use penalties on opponents, and gather as many Xperience points as possible to win.

Loony Quest features the same basic gameplay as in Doodle Quest, but has been developed differently by the publisher.”

Dades tècniques:

Nom: Loony Quest

Any publicació: 2015

Editat per :Llibellud

Distribuït per: Asmodee

Autor:  Laurent Escoffier i David Franck,

Disenyador o ilustrador: Paul Mafayon

Preu : 20 euros aproximadament

Jugadors: de 2 a 5 i apte per jugadors de més de 8 anys ( tot i que nosaltres hem jugat molt bé amb infants de 6 i 7).

Perquè en tingueu una gran referència, aprofitem el MAG TV del bon amic  Stephane Cittadino  (5 minutos por juego) que són un referent en jocs de taula i que creiem que us explicaran detalladament el joc.

En un segon lloc i també relacionat amb aquest joc i alguns d’altres ideals per jugar-hi aquests dies de vacances, us oferim el podcast del programa Via Lliure del passat dissabte 28 de març i  relacionats amb jocs que va a càrrec del també bon amic Oriol Ripoll, i on el mateix Oriol ens parla de diferents jocs ideal per jugar aquests dies, curtets, de fàcil jugar i entre els quals hi trobareu  l’esmentat Loony Quest !!!

Així doncs, si voleu escoltar els 11 minuts dedicats al joc ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Jocs d’ Oriol Ripoll al Via Lliure

Avui des del bloc de pares creiem que us hem ofert un recurs molt interessant tant en matèria de jocs de taula com de divertiment !!!

Finalment i tornant al joc Loony Quest, us fem arribar la ressenya del joc que ens han facilitat els amics de Ludonoticias :

Loony Quest es el nuevo juego que la editorial francesa Libellud lanzará al mercado el próximo mes de febrero. Diseñado por Laurent Escoffier y David Franck, y con las divertidas ilustraciones de Paul Mayafon, volveremos al mundo de Arkadia para participar en un particular torneo.

Portada de Loony Quest

Loony Quest es un juego de mesa para 2 a 5 jugadores, habitantes del reino de Arkadia, deberán de participar en un torneo para hacerse con la corona del rey Fedoor, ya anciano y sin herederos. Los jugadores deberán usar sus habilidades artísticas para derrotar a los alocados Loonies y evitar las argucias de sus rivales.

Componentes de Loony Quest

El objetivo del juego es superar las diferentes pruebas usando el sistema de trazados del juego. Existen siete mundos, cada uno con una serie de pruebas diferentes, para superar dicha prueba, los jugadores deberán dibujar la solución en las plantillas transparentes que incluye el juego. Además, cada jugador elegirá un personaje; dichos personajes poseen una serie de “fichas de truco” que podrán usarse para ponérselo difícil al resto de jugadores, y mejoras para poder completar las pruebas. También existen fichas de penalización, que se activarán en determinados momentos del juego, y diferentes modos, como el árcade. Después de resolver cada mundo, los jugadores puntúan y al final del juego aquel que más puntos haya obtenido será elegido rey de Arkadia.

Heroes de Loony QuestVillanos de Loony Quest

Loony Quest está basado en el juego Doodle Quest, diseñado por los mismos autores, pero implementado de forma diferente, y ambientado en el divertido mundo de Arkadia, con unas ilustraciones muy divertidas y un poco gamberras. Ideal para los pequeños, ayuda a tomar conciencia de la situación espacial para dibujar las diferentes soluciones de las pruebas. El juego saldrá a la venta a finales de febrero, en una edición en inglés y francés; aunque en la página de la editorial se pueden encontrar las reglas en castellano. Estaremos atentos a una posible edición en nuestro idioma, ya que Asmodee es la distribuidora de Libellud.

No us perdeu el joc de Loony Quest !!!!!! No us en penedireu !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *