TRUMPI: Un bloc de referència per pares i mares !!!!!

Les 10 habilitats més valorades en el mercat de treball !!!
23 / març / 2015
5 frases diàries per motivar els nostres fills/es
27 / març / 2015
Trumpi: Best Blog 2015

Trumpi: Best Blog 2015

Avui us proposem una nova descoberta que hem fet al bloc de pares !!!! Resulta que una bona amiga del bloc, la Susanna és la gestora d’un bloc que té molts aspectes relacionats amb el nostre  i del qual us en fem partíceps !!!!

A més a més, ens ha fet molta il·lusió des del bloc de pares que la Susanna i el seu bloc Trumpi  hagin rebut el premi BEST BLOG, un premi que es dona a blocs relacionats amb aspectes infantils !!!!!! El bloc es defineix com : Per cuidar els teus i cuidar de tu!!!!!

Per tant des del nostre bloc FELICITEM  a la Susanna a continuar amb la tasca d’oferir recursos a les famílies en matèria de viatges, alimentació sana i benestar !!!! De ben segur que publica i publicarà coses molt interessants !!!

Tot seguit et proposem l’essència del bloc explicat per la pròpia autora:

En este blog vais a encontrar diferentes recetas saludables para poder hacer a vuestros hijos, medicinas naturales que podemos recurrir antes de dar antibióticos o medicamentos mas fuertes; viajes o excursiones interesantes para realizar en família; cuidados que necesitamos las mamas y también los papas, etc.”

Nosaltres, aquest primer cop us publiquem un dels articles del seu bloc concretament de l’apartat de cuina !!! Us proposem doncs una recepta de Nius de pasta amb fruits del mar !!!

Si voleu consultar la recepta de Nius de pasta amb fruits de Mar, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Recepta nius de pasta amb fruits de mar de Trumpi

Segur que està “de muerte” !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *