On anem ? Juguem amb jocs de taula al Tast de jocs a Manresa !

Aprendre a gestionar la frustració!
21 / març / 2015
Les 10 habilitats més valorades en el mercat de treball !!!
23 / març / 2015
TAST DE JOCS 2015

TAST DE JOCS 2015

Avui us proposem una activitat molt interessant que té lloc aquest cap de setmana a Manresa i de la qual encara en podeu gaudir durant tot el dia de demà diumenge 22 de març !!!

 

L’activitat del Tast de Jocs està organitzada pel CAE i el Club del Joc (entitat que pertany al CAE) i que des de fa uns anys organitzen un cap de setmana dedicat al joc de taula !!!

 

 

En el marc incomparable de la sala d’exposicions de l’edifici del Casino de Manresa, la gent del CAE han posat a la vostra disposició tot un seguit de taules, ludoteca de jocs de taula, Kapla i sobretot moltes persones amb ganes d’ensenyar a jugar a tot tipus de públic. Hi podeu anar amb la família perquè de ben segur que hi trobareu jocs per jugar des dels més menuts fins a grans i també hi podeu anar amb els amics i descobrir el poder d’atracció i de diversió dels jocs de taula.

També podeu gaudir d’altres activitats com el Crime Box, la carpa de jocs d’habilitat i l’espai Kapla !!!!

Des del bloc de pares ja sabeu que som una amants dels jocs de taula ( que en francès en diuen jocs de societat) i que moltes vegades us oferim ressenyes de jocs perquè gaudiu amb la família, o us avisem de fires i events relacionats amb el joc ( com la Fira del Joc de Berga o la Fira del joc de Tona o el DAU a Barcelona).

Aquest cop doncs us recomanem una activitat que val molt la pena i on passareu hores jugant i gaudint del JOC !!

Ah, i com a novetat us convidem a que visiteu l’exposició que han muntat i que és molt curiosa, on a través de respondre  preguntes sobre jocs, podreu veure quin perfil de jugador/a sou: el follonero, el sociable, el tímid, etc….

L’exposició s’anomena : i tu… Com jugues?

Seguidament us passem un resum del tast de jocs extret de la seva web

Macroludoteca de jocs de taula: amb més de 300 jocs de taula, servei de préstec i d’explicació dels jocs a càrrec del Club del Joc

  • Espai Kapla: deixa’t anar i atreveix-te a fer la construcció més alta, més complicada, més artísitica.
  • Espai Crimebox: Resoleu els enigmes, de vosaltres en depèn la seva vida.

    Una ordre d’assassins té en escac al món. Aquests criminals tenen per costum, abans de matar les seves víctimes, crear una Crimebox. Una caixa d’enigmes dins la qual es troben encriptades les dades de la futura víctima.

    Esteu a punt per jugar? Esteu preparats per col·laborar amb el centre de recerca de Crimebox desxifrant enigmes i puzles per evitar que mori la víctima?

 

  • Activitats puntuals:

 
• Diumenge. 11.30h. Presentació del Joc Guspira. El joc dels correfocs. Amb l’equip Guspira. (Accés al web GuspiraJoc)
• Diumenge. 18.00h Presentació del joc Manresa 1724. Reconstruïm la ciutat cremada. Amb Ferran Renalias i Nasi Muncunill. (Accés al web Manresa1724)

 

Si voleu més informació sobre el Tast de Jocs, ho podeu fer cliecant el següent enllaç de la pàgina del CAE:

Tast de Jocs 2015

Us recomanem que visiteu l’activitat i jugueu molt, això us farà més feliços !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *