Camí a l'escola

La millor manera de començar el dia !!!
2 / març / 2015
20 Preguntes per parlar amb el teu fill/a !!!
9 / març / 2015

cami a l'escolaHi ha indrets del món en els quals anar a classe és una aventura. El documental dramatitzat Camí a l’escola (2013), de Pascal Plisson, explica les històries reals i extraordinàries de quatre nens que cada dia s’enfronten a multitud d’adversitats i perills per anar a l’escola en diversos països del món.

Vista per més d’1.300.000 espectadors a França i estrenada el gener del 2015 a Espanya, aquesta pel·lícula és tot un exemple de superació per aconseguir l’objectiu del Dret a l’Educació.

Sinopsis: Un documental que explica la història real i extraordinària de quatre nens, herois quotidiants ( Jackson, Carlitos, Zahira i Samuel) que han d’afrontar diariament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a l’escola. Aquests nens viuen en quatre punts molt distants de la terra, però comparteixen les mateixes ganes d’aprendre i són conscients de només l’educació els obrirà les portes a un horitzó millor.

Des del Blocdepares us convidem a veure el tràiler de la pel·lícula amb els vostres fills i filles per entendre entre tots l’important que és l’educació. I tots aquells i aquelles que pogueu anar a veure el documental, no us el perdeu. Us adjuntem la pàgina web del documental per més informació: http://www.caminoalaescuela.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *