PER MOLTS ANYS !!!! QUART ANIVERSARI DEL BLOCDEPARES

L'educació exigeix emocions !!!
16 / febrer / 2015
El poder de les paraules!!!!!!
20 / febrer / 2015

4 pastisQuart aniversari del Blocdepares. Quatre anys aportant el nostre granet de sorra en la tasca d’educar. Durant aquests quatre anys, hem compartit diferents entrades al nostre bloc. Unes entrades que han estat vistes més de 67.000 vegades. Per celebra-ho hem cregut oportú fer un homenatge a les 4 entrades més consultades (una per cada any):

1.- 25 maneres de preguntar als teus fill: Com ha anat avui l’escola?

25 maneres de preguntarEntrada estrella del Blocdepares, que ha estat consultada 22.186 vegades, sobre 25 maneres diferents de preguntar als nostres fills i filles com els ha anat a l’escola, i no rebre sempre la mateixa resposta.

25 maneres de preguntar als teus fills : Com ha anat avui a l’escola?

 2.- Bloc de pares

capsalera-bloc-de-pares_original-logofinal.jpgLa consulta directa a la pàgina principal del nostra bloc ha estat visitada 13.717 vegades. D’aquesta manera, molts visitants del bloc van directament a la pàgina principal del bloc per consultar la informació.

Home page / Archives

 3.- Els reis mags són de veritat?

reis magsEl conte sobre els reis mags d’aquest 2015, ha estat consultat 1.251 vegades. Una explicació original sobre Ses Majestats d’Orient que ha tingut molt r.

Els reis mags són de veritat?

4.- Platges per anar amb nens.

platjaLes excursions també han estat una de les entrades més consultades i especialment aquesta sobre platges per anar amb nens va ser consultada 1.006 vegades.

Platges per anar amb nens

 

Finalment, només repetir: Moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquesta experiència, ja que sense vosaltres aquests 4 anys no tindrien cap sentit. I per continuar ampliant i complint més anys, no dubteu en compartir el Blocdepares amb tots els vostres amics i coneguts.

Per celebrar-ho com cal us deixem amb una cançó d’aniversari. PER MOLTS ANYS !!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *