L'educació exigeix emocions !!!

Estimats pares !!!!
13 / febrer / 2015
PER MOLTS ANYS !!!! QUART ANIVERSARI DEL BLOCDEPARES
18 / febrer / 2015

1418401341_900515_1418402802_noticia_normalAquest és el títol d’un article que ens ha fet arribar la Marta i que va ser publicat al diari El País Semanal el passat 12.12.2014 !!!

En la secció de psicologia trobareu aquest article del qual us en hem extret els aspectes que considerem més rellevants i que us demanem que llegiu sencer ja que és molt interessant tot i que no ens aporti receptes màgiques ni gaires novetats respecte altres entrades que hem fet sinó que simplement ens recorda aspectes bàsics de la nostra manera de ser i de fer !

Entre els aspectes més destacats, cal tenir en compte:

1. L’educació no necessita que la reformin sinó que la transformin !

2. Un dels objectius de l’educació és que els infants descobreixin per ells mateixos les seves qualitats i el que verdaderament els apassiona.

3. Cal educar-los a entrenar el procés mental que han de fer per resoldre els conflictes emocionals que se’ls hi planteja.

4.La funció principal de l’educador és acompanyar els infants en el seu procés d’aprenentatge, evolució i creixement personal.

5. L’educació emocional treballa uns valors per fer millors persones: autoconeixement, responsabilitat, autoestima, felicitat, amor, talent i Bé grupal.

Això és només un breu esquema del que ens parla l’article i per tant us convidem a que cliqueu el següent enllaç per llegir l’article sencer:

L’EDUCACIÓ EXIGEIX EMOCIONS

També us proposem un vídeo que té una durada molt curta de 8 minuts que ens explica exactament el perquè de la importància d’educar en emocions i la importància que tots els educadors creguem en el mètode!!

 

Esperem que us agradi la seva lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *