Estimats pares !!!!

No perdem la Il·lusió !!!
11 / febrer / 2015
L'educació exigeix emocions !!!
16 / febrer / 2015

nenAvui us proposem dues infografies que hem trobat en diferents portals de Internet !!!!

Per una part, els seguidors de Crea Tu Mundo, podeu veure un tweet que van enviar el passat 14.10.2014 i que ens recorda alguns aspectes on els educadors podem canviar i que ens ajudarà moltíssim a millorar la comunicació amb els nostres fills !!!

estimats pares i mares

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per altra banda, també us fem arribar una infografia de la gent de Proceso Terapéutico que han extret de la web www.guiainfantil.com i on  ens recorden 10 frases amb una connotació molt negativa i que no ajuden a millorar l’autoestima dels nostres infants i tampoc els ajuden a créixer com a persones!!!

10 frases

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb aquestes dues infografies únicament volem reforçar el missatge que hem anat donant sempre al blocdepares juntament amb alguna entrada recent dedicada exclusivament al control de les emocions i l’autoestima !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *