Cinc aprenentatges que tot alumne hauria d'aprendre a l'escola

L'educació a Catalunya vista per un periodista!
26 / gener / 2015
Més del 80% de les malaties físiques tenen un orígen emocional!
30 / gener / 2015

cinco_aprendizajes_blog_educacionEn la societat actual, el currículum escolar marca quins són els aprenentatges que han d’assolir els nens i nenes quan acaben cadascuna de les etapes escolars. Per això us presentem un article sobre els cinc aprenentatges que tot alumne hauria d’aprendre a l’escola. Però no es referim a matemàtiques, llengua, medi ni música. Us presentem cinc aprenentatges que no apareixen al currículum i que són els que determinaran l’autèntic èxit de l’escola, que no és altra que preparar a les noves generacions perquè siguin millors que les anteriors. Aquests aprenentatges són:

  1. Aprendre a valorar-se cadascú de manera individualitzada.
  2. Aprendre a valorar-se com a individu dins d’una societat.
  3. Fomentar la curiositat i el pensament crític.
  4. Fomentar la independència intel·lectual, emocional i social.
  5. Fomentar el desenvolupament emocional i l’expressió personal.

Cadascun d’aquests aprenentatges tenen diferents aspectes que els podreu trobar en el següent link: http://blog.smconectados.com/2014/04/17/cinco-aprendizajes-que-todo-alumno-deberia-aprender-en-la-escuela/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *