Bloc sobre lectura infantil i juvenil

El Petit Explorador !!!
16 / gener / 2015
CLAUS PER MILLORAR L'AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS I FILLES
22 / gener / 2015

descobrit LIJSi la setmana passada us comentàvem que 1 de cada 3 persones no llegeix, avui ens proposem aportar el nostra granet de sorra perquè tots tinguem les eines suficients per poder triar un bon llibre pels nostres fills i/o filles.

Us presentem un bloc molt i molt interessant sobre lectura infantil i juvenil que ens ha enviat la nostra companya Anna T.  Descobrint Literatura Infantil i Juvenil és un blog, d’un jove mestre manresà de 31 anys, sobre tot el que està relacionat amb la literatura. Hi podeu trobar des de notícies, a enllaços d’interès, passant per articles imprescindibles, guies, vídeos o recomanacions de lectura.

Un dels apartats més interessants són les recomanacions de llibres, en el que hi podeu trobar una sinopsis, les edats recomanades per ser llegit, l’editorial……

Fent una ullada a aquest bloc, segur que us vindran moltes ganes de llegir. Ja que la literatura infantil i juvenil és un món meravellós que tal i com diu el blog: “Un món pel qual hi passem els primers anys de les nostres vides i ens omple de màgia, imaginació, aventures i aprenentatges. Des d’aqui faig una crida a no abandonar-lo quan ens fem grans perquè, malgrat sigui literatura infantil (o juvenil), és Literatura. I en moltes ocasions hi trobarem aspectes que ens poden ajudar a veure la realitat des d’una altra perspectiva, sovint des del punt de vista d’un infant. I és que ens fa tanta falta mirar el món des d’aquest punt de vista….”

Per consultar el blog cliqueu a : http://descobrintlij.blogspot.com.es/

També el podeu seguir per Twitter a : @DescobrintLIJ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *