El Petit Explorador !!!

Estem patologitzant tots els problemes !!!
14 / gener / 2015
Bloc sobre lectura infantil i juvenil
20 / gener / 2015
Petit Explorador

Petit Explorador

Avui us recomanem un bloc molt interessant per famílies i educadors/es !!!

El bloc s’anomena Petit Explorador i es tracta d’un bloc gestionat per la Cinta  on trobareu totes les activitats que podeu fer en família per Barcelona i Catalunya !!! Es tracta d’un buscador d’activitats molt fàcil d’utilitzar i que ens pot anar  de meravella per organitzar activitats lúdiques amb els nostres!!!!

 

Seguidament us proporcionem informació del bloc de qui són:

El Petit Explorador és un mitjà digital orientat a donar recolzament en l’educació i en l’oci a totes aquells que convivim amb nens. Des de l’any 2007 oferim als pares, professors i tutors un important ventall d’activitats per fer amb els nens, des d’anar al teatre fins a passar un cap de setmana en una casa rural, alhora que organitzem festes d’aniversaris i facilitem a les escoles activitats per fer amb els alumnes.

L’any 2012 el Petit Explorador va celebrar el seu cinquè aniversari, amb una gran festa organitzada al Vilar Rural de Cardona, on durant un dia més de 300 pares i nens van poder gaudir d’un munt d’activitats, com gimcana, tallers de ioga i dibuix, toca-toca d’animals, i molt més!

Però no només hem crescut en anys, sinó també en número d’usuaris. Així, aquest 2014 hem superat la franja dels 405.000 usuaris únics a la pàgina (30.696 més que l’any anterior), 146.121 visites des de dispositius mòbils (el que suposa un increment del 400% respecte el 2013)…

Petit Explorador també està a les xarxes socials:PetitExplorador (a Facebook)@PetitExplorador (a Twitter)PetitExplorador (a Google+) i Petit Explorador (a LinkedIn). A més, setmanalment a mitja setmana s’envia un butlletí als nostres usuaris registrats (més de 44.000 persones) amb les propostes que considerem més interessants per fer aquell cap de setmana amb la família.

Per tant us recomanem que us en feu seguidors i us registreu i d’aquesta manera rebreu el butlletí de totes les activitats que podeu fer en família!!!

En el seu bloc trobareu milers de propostes i totes molt preparades i ben lligades !!!

De ben segur que hi trobarem coses molt interessants a fer !!

Si voleu veure el bloc, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç:

El Petit Explorador

Milers d’activitats us esperen!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *