RECOMANACIONS DE JOCS DE TAULA 3a PART !!!

RECOMANACIONS DE JOCS DE TAULA 2a part !!!
31 / desembre / 2014
Els reis mags són de veritat?
4 / gener / 2015
Pick a Perro ( Homoludicus)

Pick a Perro ( Homoludicus)

 

Tal com us hem estat comentant aquesta setmana, avui us proposem la darrera entrada dedicada a recomanacions dels jocs de taula que creiem que podem omplir les vostres llars i que de ben segur que poden ser un recurs per moltes estones curtes però intenses !!!

 

 

JOC 1: PICK A PERRO O PICK A CERDO (Homoludicus)

Aquests jocs ( els podeu tenir per separat a ajuntar-los) són un dels jocs estrella d’aquest any de la marca Homoludicus, una marca de jocs molt interessant ja que normalment fa jocs ideals per jugar totes les edats i també jocs molt interessants per adults!!!

En aquest cas us proposem Pick a Perro i Pick a Cerdo, com a joc per poder jugar a partir de 7 o 8 anys i us el recomanem ja que es tracta d’un joc divertidíssim, fàcil de dur a tot arreu  i molt fàcil de jugar-hi !!!

L’objectiu del joc és aconseguir el major nombre de cartes a través de la observació de les cartes que es posen a la taula i que com a màxim només poden tenir una diferència amb la carta que tenim nosaltres !!! Es tracta d’acumular cartes que només tinguin una diferència com a màxim fins que no puguem acumular més.

Un cop ha acabat el torn, comprovem si la seqüència és correcta i si ho és s’emporta totes les cartes de premi i sinó no puntua aquella sèrie !!!

Dades del joc

Nom: Pick a Perro o Pick a Cerdo

Marca: Homoludicus

Jugadors: 2 a 6  personas

Edat: 8 a 99 años

Durada: 20  minutos aprox
Preu: aproximadament 15 euros.
Dificultat: fàcil i assequible per tots els públics
Ideal per: tot tipus de públic juganer però molt adient per famílies i grups d’amics
On el  podeu comprar: Aquest joc el podeu trobar en totes les botigues especialitzades de jocs, però sobretot a les botigues homoludicus de Granollers, Sabadell i Barcelona!!!!

Perquè us en feu una idea més aproximada també us facilitem un vídeo molt curt i explicatiu del joc que de ben segur us agradarà molt!!!!

 

JOC 2: PENG ! (Haba)

El darrer joc que us recomanem és un joc de la marca Haba, una marca molt interessant per edats petites ja que tenen un catàleg de jocs molt ampli especialitzats en jugadors i jugadores molt joves!!!!

Peng ! és un joc molt simple i alhora molt divertit i que tracta d’una cursa d’eriçons que porten un globus inflat i on el guanyador és el primer en arribar a la arribada amb el globus inflat.

Com funciona el joc ?

És molt senzill. Cada jugador tria un eriçó i li posa un globus a sobre del cap. Quan comença la cursa tots els jugadors/es tenen 3 cartes a la mà. Les cartes poden ser de tres tipus: cartes de moure ( amb un número), cartes d’explotar globus o cartes d’inflar ( que també poden servir com a número).

A cada torn  cada jugador llença una carta, ja sigui per moure el seu eriçó o per fer explotar el globus d’algun altre eriçó !!! Quan llences una carta sempre agafes carta de la pila. Sempre has de tenir tres cartes a la mà.

Durant la cursa, algú et pot petar el globus. Llavors no pots continuar corrent fins que treus una carta d’inflar.

D’aquesta manera guanya el primer jugador que doni una volta al circuit amb el globus a sobre!!!!!

Es tracta d’un joc de cartes molt senzill i que hi poden jugar infants des de 6 anys tranquilament !!!!

peng 1 peng 2

peng 3

Dades del joc

Nom: Peng !

Marca: Haba

Jugadors: 2 a 4  personas

Edat: 6 a 99 años

Durada: 20  minutos aprox
Preu: aproximadament 8  euros.
Dificultat: fàcil i assequible per tots els públics
Ideal per: tot tipus de públic juganer però molt adient per famílies.
On el  podeu comprar: Aquest joc el podeu trobar en totes les botigues especialitzades de jocs !!!! Al  Berguedà, el podeu trobar a botigues com Dikokids a Berga i Llibreria Guinó a Gironella.

Esperem que amb totes aquestes recomanacions tingueu un dia de reis molt juganer i sinó sempre us poden quedar com a recursos per aniversaris o altres ocasions especials!!!!

Recordeu que jugar ens fa més feliços!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *