RECOMANACIONS DE JOCS DE TAULA 2a part !!!

RECOMANACIONS DE JOCS DE TAULA
29 / desembre / 2014
RECOMANACIONS DE JOCS DE TAULA 3a PART !!!
2 / gener / 2015
Escala Embruixada

Escala Embruixada

Tal com us dèiem en l’entrada del dilluns, avui fem una nova proposta de 2 jocs que des del blocdepares creiem que són ideals perquè els nostres estimats Reis Mags ens els portin la propera nit de reis !!!!! I en la propera entrada us recomanarem els darrers 2 jocs que creiem que són interessants!!!!

D’aquesta manera durant aquesta setmana us haurem recomanat quasi una trentena de jocs de taula!!!!!! Esperem que no tingueu un empatx !!!!!

Sabem que anem una mica justos però de ben segur que els patges encara tenen temps de trobar la felicitat dels nostres nens i nenes a través d’algun d’aquests 2 jocs.

JOC 1: SPEED CUPS

El joc dels cubilets de colors és un joc que triomfa segur a totes les cases. Es tracta d’un joc de rapidesa i molt divertit i sobretot molt fàcil de jugar-hi !!!

L’objectiu del joc és molt senzill. A cada torn, es destapa una carta que té una combinació dels 5 cubilets de colors. Es tracta que quan es digui JA, cadascú intenti fer la sèrie el més ràpid possible i el primer toca el timbre que hi ha al centre de la taula. El jugador més ràpid és queda la carta com a premi. Després de jugar totes les cartes, el jugador que tingui més cartes és el guanyador.

Pel que fa als aspectes del joc, és un joc molt divertit, fàcil, que hi poden jugar des de ben petits tot i que millora a partir de 8 anys i que podem portar a tot arreu ja que és relativament portable.

Aspectes a destacar del joc:

Nom: Speed Cups

Marca: Mercurio

Jugadors: 2 a 4 personas

Edat: 6 a 99 años

Durada: 10 – 15 minutos
Preu: aproximadament 20 euros.
Dificultat: fàcil i assequible per tots els públics
Ideal per: tot tipus de públic juganer però molt adient per famílies i centres educatius.
On el  podeu comprar: A Berga a la botiga Dikokids i també a qualsevol botiga especialitzada de jocs de taula.

Perquè us en feu una idea, us proposem que mireu el vídeo que explica com es juga a través del portal Jugando con Ketty, experts en jocs de taula.

I també us facilitem un vídeo dels amics de la web de jocs 5 minutos por juego ! Es tracta d’un vídeo on expliquen dos jocs entre els quals un dels jocs és la nostra recomanació !!!

Els amants dels jocs de taula ja podeu guardar aquesta web de http://www.5mpj.es ja que són uns experts de jocs de taula !!!!!

JOC 2 : ESCALA EMBRUIXADA

El joc de l’escala embruixada va ser escollit com a millor joc de la Fira d’Ibertoys l’any passat i guanyador del premi al millor joc infantil a Alemanya l’any 2004. Es tracta d’un gran joc d’observació, molt divertit i que també té la peculiaritat que és molt fàcil de jugar i d’aprendre !!!!
El joc es tracta d’un tauler on hi ha una escala i quatre jugadors amb un color diferent cadascú. L’objectiu del joc és portar la teva fitxa al cap d’amunt de l’escala, però compte perquè entremig us poden tapar la fitxa amb un fantasma de manera que us haureu de fixar  en quina és la vostra fitxa perquè és fàcil de perdre de vista durant la partida !!!

Tot seguit us proposem un vídeo  sobre com es juga a l’escala Embruixada !!!! ( tot i que no sigui el vídeo més animat, ens explica molt bé com s’hi juga!!!!)

Aspectes a destacar del joc:

Nom: Escala embruixada

Marca: Devir

Jugadors: 2 a 4 personas

Edat: 6 a 99 años

Durada: 20 minutos aprox
Preu: aproximadament 27 euros.
Dificultat: fàcil i assequible per tots els públics
Ideal per: tot tipus de públic juganer però molt adient per famílies i grups d’amics.
On el  podeu comprar: Al Berguedà el podeu trobar a la llibreria Guinó de Gironella i també el podeu trobar en botigues especialitzades de jocs!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *