RECOMANACIONS DE JOCS DE TAULA

Nadal es compartir
23 / desembre / 2014
RECOMANACIONS DE JOCS DE TAULA 2a part !!!
31 / desembre / 2014

caeTot i que ja ha cagat el tió i ja ha passat el Pare Noel, des del bloc de pares durant aquests dies previs a la diada dels Reis Mags us anirem oferint algunes entrades amb recomanacions de jocs de taula adreçats a un ampli ventall d’edats !!! Ja veureu que hi ha jocs per a tothom i sobretot jocs per jugar tots junts, grans i petits!

En aquesta primera entrada us oferim dos documents que ens han fet arribar els amics del club del joc del CAE de Manresa. La gent del club del joc ja fa anys que es dediquen a promocionar i ensenyar jocs de taula i per aquest motiu ( ja que són uns grans experts) han disenyat aquestes dues recomanacions de jocs.

Si voleu conèixer una miqueta més tota la feina que fan els amics del club del joc, us recomanem que visiteu la seva web: http://clubdeljoc.blogspot.com.es/.

I també us recomanem que visiteu la web del CAE, on també trobareu moltes activitats relacionades amb jocs que podeu compartir amb els vostres fills i filles: http://www.cae.cat/

Ara doncs us deixem amb les dues recomanacions de jocs que consta de 10 jocs cadascuna i que entre totes dues podreu recollir 24 dels millors jocs de l’any !!!!!!

Recomanacions jocs nadal 2014

Jocs de taula per jugar en família

Esperem que gaudiu amb les recomanacions dels experts en jocs de taula !!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *