Nadal es compartir

Treballem l'empatia
19 / desembre / 2014
RECOMANACIONS DE JOCS DE TAULA
29 / desembre / 2014

sharing christmasAquest any, tant l’anunci de la loteria nacional, com la cadena de supermercats Sainsbury d’Anglaterra, han triat el mateix eslògan per aquestes festes: “L’important és compartir” i  “Christmas is for sharing (Nadal és per compartir)”. Un missatge que també assumim com a nostre des del Blocdepares, ja que un dels nostres objectius és compartir com amb més gent millor, tota la informació d’aquest bloc.

Com que tothom ja ha vist mil vegades l’anunci de la loteria, us proposem la visualització de l’anunci de Sainsbury, que recrea un fet real que va passar durant la Primera Guerra Mundial, concretament el 25 de desembre de 1914, en un petit tram de la guerra de trinxeres entre anglesos i alemanys. El fet està recollit en diferents diataris de soldats i avalat pels historiadors. Un fet que reflexa el dia màgic de Nadal. No us perdeu aquesta maravella d’anunci.

I recordeu en compartir totes les entrades del notre bloc  😉  😉  😉  !!!!!!!!!!

Anunci Sainsbury:

Per qui vulgui més informació sobre el que va passar realment aquell dia, podeu veure el següent vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *