Treballem l'empatia

Uh, oh, no tinc por !!!!!!!!
17 / desembre / 2014
Nadal es compartir
23 / desembre / 2014

EMPATIASegons el diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans, EMPATIA és: “Facultat de comprendre les emocions i els sentiments externs per un procés d’identificació amb l’objecte, grup o individu amb què hom es relaciona“. Però com es treballa? Com podem arribar a ser unes persones empàtiques??? La nostra companya Judith ens ha passat 5 vídeos que ens ajudaran a reforçar les nostres habilitats i prendre consciència dels sentiments i necessitats dels altres.

1: The birds: Una historieta que es desenvolupa en un cable de telèfons a on 15 ocells comencen a fer broma d’un ocell més gros.

 2: Chicken or The Egg:  Una història romàntica on un porquet que és un apassionat de menjar ous, però un dia s’enamora d’una gallina i haurà de triar entre l’ou o la gallina.
http://youtu.be/nfYPktsd9bs

3: Emphatise: Vídeo per treballar l’empatia amb els altres i també amb els animals.

4: El poder de l’empatia: Curtmetratge de la doctora en treball social Brené Brown, que ha dedicat part de la seva trajectòria professional a estudiar el coratge, la vulnerabilitat o la vergonya que impedeixen a les persones que connectin i es comuniquin entre elles.

 5: Els ulls de la Lena: La històra de la Lena, una nena que un dia visita el zoo amb la seva mare. Però el zoo no és el lloc que ella havia pensat que seria perquè els animals no rebren el tracte que es mereixen. I la Lena decideix que han de canviar les coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *