Uh, oh, no tinc por !!!!!!!!

10 tècniques meravelloses per fonamentar l'autocontrol dels nens i nenes
15 / desembre / 2014
Treballem l'empatia
19 / desembre / 2014

los miedos y el aprendizaje de la valentiaAvui us proposem la lectura d’una entrevista feta el 14 d’abril de 2014 al nostre filòsof de capçalera José Antonio Marina; com a conseqüència de la publicació del seu llibre: “Los miedos y el aprendizaje de la valentia”.

Marina ens recorda que:  “tots tenim pors, però que existeixen pors que ens protegeixen i pors que ens destrueixen. Aquests últims són els nostres enemics i com a tals se’ls hi ha de declarar la guerra“. I aquesta batalla esta dirigida especialment als nens i nenes, perquè les seves pors, assegura, “poden arribar a dificultar el seu desenvolupament“. I sobre com ensenyar-los a fer-hi front i guanyar-los, tracta el seu llibre “Los miedos y el aprendizaje de la valentía”.

I també ens diu que: “Si vols un fill poruc, protegeix-lo i resolt els seus problemes“.

Per llegir l’entrevista clicar a : Entrevista José Antonio Marina

Per informació sobre el llibre clicar a: “Los miedos y el aprendizaje de la valentía”. Editorial Ariel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *