L'altra carta de Nadal!!!!

Els avantatges de tenir germans
10 / desembre / 2014
10 tècniques meravelloses per fonamentar l'autocontrol dels nens i nenes
15 / desembre / 2014
L'altra carta de Nadal!

L’altra carta de Nadal!

Avui us presentem una de les entrades més emotives que hem rebut aquest any i que per tancar l’any ens encanta que l’Enric ( en primícia) i la Montse després hagin compartit amb nosaltres i amb tots vosaltres !!!!!!!

El que esteu a punt de veure és un vídeo de no més de 3 minuts però que té un missatge que ens pot fer reflexionar durant molt de temps !!!! Un vídeo que l’Enric ens ha fet arribar a través d’una web molt interessant i que seguirem molt d’aprop anomenada LA CRIATURA CREATIVA, que  us vinculem perquè la visiteu!!!

El vídeo que us presentem ( i que serà viral en breus dies si ja no ho ésavui ) és un experiment fet per la marca IKEA, on demana a 10 nens i nenes que escriguin una carta als Reis Mags. Seguidament els demanen que escriguin “una altra carta”, una carta adreçada als seus pares i mares  i seguidament els fan escollir entre quina de les dues cartes enviarien si només en puguéssin enviar una!!!!

Un cop els infants han escrit les cartes, aquestes són mostrades als pares i mares amb una conclusió molt clara: per molts regals que rebin, els infants desitgen molt més el temps de qualitat  amb els seus pares i mares, JUGANT, fent pessigolles, explicant contes, etc.. .

En el vídeo hi ha una frase d’una mare que ens sembla que resumeix la reflexió que us volem fer arribar des del bloc de pares:

“Tú vols donar-los el millor als nens i nenes, i el millor ETS TÚ!!!!!!”

 

Esperem que us agradi el vídeo i gaudiu d’aquesta nova descoberta de web !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *