Els avantatges de tenir germans

Per què deixem de llegir?
8 / desembre / 2014
L'altra carta de Nadal!!!!
12 / desembre / 2014

germansNo ens hem tornat pro-natalistes, però ens ha agradat aquest article sobre “Els avantatges de tenir germans”. Possiblement, la nostra infantesa hauria estat més tranquil·la. No hauríem hagut de compartir habitació, ni heretar roba, ni tampoc competir per l’atenció dels pares. Hauríem evitat innombrables discussions i baralles, sortides de to, paraules amargues i reaccions doloroses. Ens hauríem emportat menys disgustos i hauríem hagut de superar menys obstacles per aconseguir objectius. Sigui com sigui, la nostra vida seria molt diferent. I inevitablement, nosaltres també. Però en el procés, possiblement ens hauríem perdut moltes coses. Perquè es passen la vida molestant-nos i fent-nos posar nerviosos, però sense ells res no seria igual. Perquè nosaltres els podem increpar, dir-los animalades, però si algú més ho fa, ens salta com un ressort l’instint de protecció. La infantesa no hauria estat igual sense els secrets i les confidències compartides, sense el riure fluix i sense aquestes mirades que ho diuen tot. D’aquí la importància de reflexionar sobre què significa realment tenir germans.

Compartir amb els germans ens porta a donar el millor de nosaltres.

Per saber-ne més coses, no us perdeu l’article “ els avantatges de tenir germans “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *