II Edició de la Fira del Joc a Berga: Jugues o et Plantes?

Lletra de pal, lletra lligada o teclat QWERTY ?
2 / desembre / 2014
Per què deixem de llegir?
8 / desembre / 2014
Jugues o et Plantes?

Jugues o et Plantes?

Benvolguts amics i amigues !!!!

Tornem a ser Desembre i tornem a tenir l’alegria d’anunciar que a Berga el proper  diumenge 7 de desembre tornarem a tenir els amics de Cia de Jocs l’Anònima i l’Ajuntament de Berga organitzant la II Fira del Joc de Berga anomenada “Jugues o et Plantes”.

La gent que organitzen la fira us han preparat tres espais molt diferenciats amb diferents carpes i que creiem que mereixen una explicació detallada!!

En primer lloc trobareu la Carpa dels Jocs, on tothom que vingui podrà jugar amb qui vulgui a diferents jocs. Entre els jocs que trobareu hi ha jocs de taula per totes les edats, jocs de punteria, futbol amb Botons, el joc de Kapla, Modulmax, Tantrix, Les baldufes de l’Arcadi, els Estels de l’Aldo, els tallers de Xinxeta, els Carroms de jugarxjugar, Spiribols i moltes coses més…..

En segon lloc trobareu 29 carpes amb 29 entitats o comerços especialitzats amb elements de Nadal. Allà ho trobareu tot en matèria de pessebre,torrons, i regals !!!!!

Finalment hi ha la Carpa dels Botiguers, on trobareu 12 botigues especialitzades en venda de jocs de taula i joguines de tot tipus on podreu fer la carta als reis amb els vostres infants ( o sense!!!!).

Ah! ens oblidàvem que durant tot el dia podeu omplir una butlleta que us dona dret a participar al sorteig que tindrà lloc a les 19 hores i on podreu guanyar jocs i joguines!!!

El blocdepares ja va estar l’any passat a la Fira i va ser un èxit rotund. Per això aquest any profitem per fer promoció de la Fira de manera que encara vingui més gent i tothom pugui gaudir jugant !!!

Com diuen els mateixos organitzadors:

“Esperem que gaudiu de tot el que us proposem i per això desitgem que vingueu, que us apropeu a gaudir d’un dia diferent i juganer, i ens atrevim a dir-vos que de ben segur , tots i totes els que vingueum, trobareu el vostre joc ! No us ho podeu perdre!”

Tot seguit us proposem que mireu el vídeo resum de la Roda de premsa que explica que és la Fira :

I també us facilitem la notícia que podeu trobar a la web de l’Ajuntament de Berga:

Després de la bona rebuda que va tenir l’any passat la iniciativa de la Fira del Joc i de Nadal ‘Jugues o et plantes?’ tan per part de la ciutadania com pels i les participants a l’activitat, l’Ajuntament de Berga i la Cia de Jocs l’Anònima no s’ho han pensat dues vegades a l’hora d’apostar per repetir l’experiència, que es farà el diumenge 7 de desembre al Passeig de la Indústria de Berga.

Amb l’objectiu no només de donar continuïtat a la Fira sinó de començar-la a consolidar a la ciutat, enguany s’ha incentivat la participació des d’un bon principi per tal d’apropar-la als més menuts i afavorir que se la sentin seva a través del concurs de dibuix que s’ha obert als nens i nenes de fins a sisè de primària. El cartell guanyador és el que ha servit per anunciar la Fira d’enguany i com que es tracta d’un joc de l’oca, també se n’han fet còpies que es repartiran a la Fira. A més, l’autora del mateix, Elna Ferrer i Martínez, de 8 anys i de l’Escola Sant Joan de Berga, rebrà un lot de jocs. Paral•lelament, davant la difícil tasca de premiar un dels 150 cartells presentats, a part del premi d’un lot de jocs, també s’han repartit dos accèssits; un per Miquel Bascompte Borràs, de 3 anys i de l’escola Vedruna de Berga; i un altre per Cristian Plata Domínguez, d’11 anys i de l’escola Sant Joan de Berga, als quals se’ls farà entrega de dos jocs a cadascú.

Una altra de les novetats de la Fira d’enguany és, a banda de la presència de nous jocs com el de cartes independentistes fetes per persones de Berga, baldufes, xanques, jocs d’escuma gegants per als més petits i carroms, entre molts d’altres, l’augment de les parades nadalenques, comptant en aquesta edició amb paradetes de figures i complements per al pessebre i l’arbre de Nadal, torrons, etc. Una decisió que s’ha pres tenint en compte les valoracions recollides dels i les participants de l’any passat. En aquesta línia, també s’ha incrementat el nombre d’estufes repartides als diferents punts de la Fira.

També és novetat el sorteig que es farà de diferents jocs al qual es podrà participar omplint una butlleta que es trobarà al punt d’informació i en la què hi haurà un petit qüestionari sobre la Fira per tal de conèixer l’opinió dels i les visitants.

La Fira començarà a les 10 del matí i estarà oberta fins a les 2 del migdia, i a la tarda, obrirà de 2/4 de 5 fins a les 8 del vespre. A les 7, es farà l’entrega de premis del concurs”

NO US HO PODEU PERDRE !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *