Xerrada sobre intel·ligènci emocional a Gironella

Una pregunta: Què canviaries del teu cos?
28 / novembre / 2014
Lletra de pal, lletra lligada o teclat QWERTY ?
2 / desembre / 2014

inteligencia emocionalUs adjuntem la informació referent a la xerrada sobre intel·ligència emocional que es durà a terme el proper dimarts 2 de desembre a les 21h a la Llar d’avis de Gironella. La xerrada serà a càrrec de la Núria Ribera.

L’acte ha estat organitzat per la Fapac (Federació d’Asossiacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’ajuntament de Gironella i l’AMPA de la Llar d’Infants Estel Gironella-Bassacs.

Una bona oportunitat per continuar creixent com a persones.

Per consultar el cartell cliqueu a: Cartell_intel.ligència emocional Gironella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *