Una pregunta: Què canviaries del teu cos?

10 principis Montessori per fer a casa
26 / novembre / 2014
Xerrada sobre intel·ligènci emocional a Gironella
29 / novembre / 2014

una preguntaVolem acabar la setmana amb un vídeo sobre les percepcions que ens ha enviat la Judit des de Gironella. Un vídeo que ens parla i ens fa reflexionar sobre com ens veiem a nosaltres mateixos i com voldríem ser. El vídeo presenta un càsting fet a 50 persones perquè responguessin solsament una pregunta sencilla: “Si poguessis canviar una cosa sobre el teu cos, que canviaries?“. La peculiaritat del càsting és que entre aquestes 50 persones també hi ha nens i nenes. Que creieu que han respots ells i elles? No us perdeu les seves respostes màgiques. Una màgia que es responsabilitat nostra saber-la mantenir fins …… al final, si és que hi ha final!

Desitgem que gaudiu molt d’aquest vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *