Parlem de drogues

Fem menys cas als nostres fills i filles!
21 / novembre / 2014
10 principis Montessori per fer a casa
26 / novembre / 2014

pastillesComencem la setmana amb un vídeo sobre com explicar als nens i nenes els efectes de les drogues al llarg de tota una vida. Us presentem un petit curmetratge d’animació d’uns 5 minuts titulat “Nuggets” que ens mostra la relació d’un Kiwi quan al llarg de la seva vida descobreix una substància curiosa de color groc.

La simplicitat de les imatges, i la força del discurs plàstic, ens poden servir de molta ajuda per parlar amb els nostres fills i filles dels efectes de les drogues. És important que a casa es pogui parlar amb naturalitat de tots els temes que poden afectar al creixement personal dels nostres fills i filles. Ja que com més informació tinguin i com abans millor, ells o elles podran elegir l’opció correcta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *