l'Home orquestra !!!

L'acceptació personal, un repte vital!
14 / novembre / 2014
Fem menys cas als nostres fills i filles!
21 / novembre / 2014
Home orquestra

Home orquestra

Avui us proposem un curtmetratge que ens ha proposat la Marta entre els millors 20 curtmetratges amb significat pedagògic que podem trobar en el portal Educación 3.0 que ja fa uns dies us vàrem donar a conéixer!!!!

Podreu veure que dels 20 vídeos, alguns d’ells ja us els hem posat al blocdepares. Us recomanem que mireu cadascun d’ells ja que són molt bons!!!

En aquest cas, el curtmetratge tracta sobre el missatge del treball en equip i el fet que el resultat de treballar en equip sempre resulta millor que el treball individual ! En aquest cas, el curtmetratge de Pixar ens mostra la disputa entre dos home orquestra per una moneda d’un nen… Si voleu saber el final, us recomanem que us el mireu, només dura 5 minuts !!!

 

Esperem que gaudiu dels vídeos !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *