La felicitat, es troba o es busca?

Pitahaya, un curtmetratge que no us podeu deixar escapar!
10 / novembre / 2014
L'acceptació personal, un repte vital!
14 / novembre / 2014
Matthieu Ricard

Matthieu Ricard

Avui us proposem una combinació de vídeo i article que ens parla sobre la felicitat i que ens ha fet arribar el Toni !!!

Moltes vegades ens demanem que és la felicitat ! Preguntes com quant dura o com es materialitza o si es troba o la busquem són preguntes moltes vegades sense resposta… o potser és que no ens hi fixem !!!!!

En primer lloc us proporcionem un vídeo sobre Matthieu Ricard, considerat l’home més feliç del món !!!! El vídeo té una durada de 20 minuts i està subtitulat en castellà!!!! Hi podem estar més d’acord o menys però si més no, és curiós saber que pensa la persona més feliç del món!!!! Segons ell, tots els nostres esforços els dediquem a buscar la felicitat cada dia !!! Val la pena dedicar-hi 20 minuts. Potser ens dona algunes claus per ser una mica més feliços !!!

 

Seguidament us fem arribar un article d’autoajuda del diari El País  que ens recorda algunes estratègies per ser feliços !!! no descobreix res, però ens recorda que coses com esperar coses bones de la vida, dedicar temps a actuar, donar valor al que sentim ens poden aportar felicitat!

Si voleu llegir l’article, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç:

Tots podem ser feliços!

Esperem que gaudiu de l’entrada i sigueu un xic més feliços!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *