Tallers: Eduquem en família

10 estratègies per motivar a estudiar!!!!
31 / octubre / 2014
Cançons amb missatge !!!
3 / novembre / 2014

eduquem 1Eduquem 2

 

 

 

 

 

 

 

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà, a través del Servei d’Educació de l’àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, organitza els Tallers “Del que no es parla a casa” i “Estratègia familiar en l’ús més segur d’internet i les xarxes socials” en el marc de les activitats de suport a la funció educativa de les famílies.

Aquestes activitats de suport a la funció educativa de les famílies van orientades a prevenir el fracàs escolar i enfortir la participació de les famílies a la seva comunitat educativa, mitjançant l’estimulació de la participació reflexiva, el debat i l’intercanvi d’experiències dels pares i mares, amb propostes informatives, formatives, d’orientació i/o acompanyament.

L’espai de trobada per a pares i mares amb el títol “Del que no es parla a casa” serà la primera activitat amb la finalitat de donar estratègies i recursos als pares i mares per treballar aspectes que influeixen en l’educació dels seus fills i filles, especialment, els que afecten a la convivència i a les relacions personals. Aquesta activitat tindrà lloc el dimarts 4 de novembre de 2014, de les 4 a les 7 de la tarda.

La segona activitat serà el taller “Estratègia familiar en l’ús més segur d’internet i les xarxes socials” amb la finalitat de prendre control dels dispositius i usos a Internet a casa, com també, atendre les nocions bàsiques de la configuració de privacitat a les diferents xarxes socials. Aquest taller tindrà lloc el dilluns 24 de novembre de 2014, de les 17:30h. a les 19:30h.

Ambdues activitats es realitzaran al Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, situat al Carrer Lluís Millet, 33 de Berga. Per poder participar en aquestes activitats de suport a la funció educativa de les famílies, serà necessari realitzar la inscripció prèvia a inscripcions@adbergueda.cat o a www.adbergueda.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *