Cançons amb missatge !!!

Tallers: Eduquem en família
3 / novembre / 2014
Carta de Rachel Tomlinson !!!!
5 / novembre / 2014
Guillermo Echevarria

Guillermo Echevarria

 

Avui us proposem dues cançons que ens ha proporcionat la Montse i que les dues tenen coincidències: tenen missatges positius vers la família, els infants i els adults i són del mateix autor, Guillermo Echevarria, Coach en habilitats de lideratge gerencial.
Director de Guillermo Echevarría & Asoc.- Soluciones de Coaching.

 

 
Autor de “Tu Minuto de Coaching”.El podeu trobar a  www.decoaching.com!!!!

 

La primera cançó ens parla de l’amor i de la tendresa que implica ser pares !!!! Als amants del joc ens farà molta il·lusió de veure que per fer la cançó ha fet servir una joguina per la qual no ha passat el temps: els clicks de Playmobil !!!
Que més bonic que la frase: “te llevo en mi silbido” referint-se als fills/es !!!!!!

 

La segona cançó es titula ” Me preguntaron porque soñaba”. Aquesta cançó ens parla de la constància i de les bones intencions per tirar endavant i ser feliç !!! No deixem mai de somiar, és gratuït i ens dona plaer !!!!!

Esperem que gaudiu de les cançons de Guillermo Echevarria i sobretot dels missatges positius que ens transmet !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *