Pensant en els altres !!!!

Surt més a compte escoltar !!!!!
27 / octubre / 2014
10 estratègies per motivar a estudiar!!!!
31 / octubre / 2014

Toshiro KanamoriAvui us proposem un vídeo que ens ha fet arribar la Judith !!!!! Aquest vídeo anomenat “Pensant en els altres” ja l’hem publicat en els primers mesos del blocdepares, però avui hem cregut que era escaient que el pengéssim per dos motius:

1. Perquè creiem sincerament que és el MILLOR vídeo que podeu veure i compartir amb el vostre entorn (parella, amics, fills i filles, etc…) per adonar-se de totes les coses fantàstiques que fem i del que significa VIURE !!!! Per nosaltres, hi ha un abans i un després un cop vàrem descobrir aquest vídeo.

2. Volem celebrar amb tots vosaltres el fet que blocdepares s’ha fet gran i cada vegada té més seguidors amb aquest homenatge a seguidors i col·laboradors  que ens ajudeu amb la vostra presència i els vostres comentaris a penjar els recursos que tenim i que ens aporteu!! Aquest vídeo és una manera de dir-vos GRÀCIES !!!!

Segurament molts de vosaltres ja haureu vist aquest vídeo que es va emetre en un programa anomenat 60 minuts de Canal  33   ara fa molts anys ( premiat el 2002) on es veu el seguiment que li fan durant 1 any al professor d’una escola d’un poble molt petit del Japó. El professor s’anomena Toshiro Kanamor, i com veureu no és un noi jove amb molta energia, sinó una persona amb molta experiència però sobretot amb una motivació especial per fer feliços als infants de la seva classe.

Durant aquest anys veureu que passen mil coses, algunes d’elles no gaire agradables, com a la vida en general, però el nostre amic Toshiro, lluny de deixar-se vèncer, lluita amb armes com l’amor, la generositat, la motivació, l’empatia per donar la volta al grup i aconseguir que sigui un gran any!!!!

Abans de veure el vídeo us recomanem aquesta resenya del mateix que han fet en el bloc “el poder de la paraula” i que volem compartir amb vosaltres :

Resenya de Pensant en els altres!

No us perdeu aquest vídeo i compartiu-lo tant com vulgueu !!!

 

 

A nosaltres, el professor Toshiro ens ha canviat molt, esperem que en gaudiu !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *