Renovar-se o morir !!!

Educació 3.0, un portal molt interessant !!!
22 / octubre / 2014
Surt més a compte escoltar !!!!!
27 / octubre / 2014

aligaAquesta frase tan tòpica pren una importància vital en el proper vídeo que ens ha facilitat la nostra col·laboradora Montse i que ens parla del procés de renovació de l’àliga quan arriba als 40 anys de vida !!!!

Com podreu veure el missatge de la presentació que seguidament us oferim es pot agafar des de diferents sentits, però nosaltres hem cregut que un dels missatges del vídeo és precisament el que dona títol a l’entrada: renovar-se o morir.

Cada dia tenim la oportunitat d’aprendre ( recordeu les oportunitats d’aprenentatge del Carles Capdevila!) i tenim oportunitats diverses per créixer i ser més rics en recursos, experiències i vivències ! Tot això és el que ens fa com a persones i el que quedarà de la nostra petjada el dia que ja no hi siguem! Aprofitem aquestes oportunitats renovadores per gaudir del temps que ens queda !

Gaudiu del vídeo !!!!

És una presentació ideal per veure en família !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *