Viure amb la dislexia

Com aprenem? Una "píndola" de neurociencia
15 / octubre / 2014
25 maneres de preguntar als teus fills : Com ha anat avui a l'escola?
20 / octubre / 2014

dislexiaLa dislexia: Tot i que no és una malaltia, es pateix. El cervell funciona de manera diferent, la qual cosa dificulta llegir i escriure bé, i al mateix temps les persones afectades poden tenir una intel·ligència per sobre de la mitjana. L’era digital ajuda a mitigar les dificultats.

Us adjuntem un petit article publicat al diari Ara, que ens ajudarà a comprendre més aquesta situació que engoixa a pares, mares, fills i filles. A l’article hi trobareu la regla de les 10 de 37 que segons el Davis Dyslexia Correction Center, els dislèctics manifestaran almenys deu símptomes de la  llista de 37, “que poden variar d’un dia a l’altre o d’un minut a un altre; el més consistent d’aquesta síndrome és la inconsistència”.

També hi trobareu diferents webs per conèixer més sobre el tema.

Per llegir l’article només cal clicar a:  Viure amb dislexia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *