Al davant de la classe

Una migdiada de dotze anys
29 / setembre / 2014
Una contra: trepitja fort i somriu !!!!
3 / octubre / 2014

Front of the classLa nostra companya Marta, ens proposa veure un fragment o la pel·lícula sencera  de “Front of the class” (Al davant de la classe) basada en la vida de Brad Cohen, un jove que té el símdrome de Tourette, una malaltia que es caracteritza per fer certs sorolls i tics que produeix el seu cos de forma incontrolable.

La pel·lícula comença amb un Brad adult que decideix presentar-se a la plaça de mestre d’Educació Primària a una escola,  després de ser refusat en vint-i-cinc. Brad recorda com va ser la seva vida de jove. Com quan era un nen no tenia amics i havia de canviar d’escola; i a la nova escola es troba amb un director que l’ajuda a que els seus companys aprenguin a tolerar i acceptar la seva condició.

Gaudiu d’aquests 15 minuts de resum de la pel·lícula per aquells que no poguin veure-la sencera !!!!! I recordem el que demana en Brad al seu director, a davant de tota la classe “Només vull que em tractin com els altres”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *