Juguem a fer una truita de patates?

Tres receptes en una sola entrada!!!!
23 / setembre / 2014
Una migdiada de dotze anys
29 / setembre / 2014
un joc molt original

un joc molt original

Avui us proposem una entrada un xic original, ja que normalment els jocs que recomanem són jocs ja jugats per nosaltres, però en aquest cas farem una excepció amb molt de gust !!!!!

El que avui us recomanem és un joc que acaba de sortir del forn  ( porta escassament un parell de  mesos  al mercat) o del foc           ( millor dit) i que s’anomena TORTILLA DE PATATAS.

El seu autor, Xavier Carrascosa (disenyador i creador de jocs), ha aconseguit un joc molt dinàmic, amb diferents normes en funció de la complexitat a que volem jugar, curt de durada (15 minuts) i apte per infants a partir de 6 anys. Per tant és un joc que té tots els números per ser un gran joc familiar però alhora un joc per jugar amb adults.

Com que creiem que és un joc molt interessant i que us recomanem que compreu ( HO PODEU FER A LA PROPERA FIRA DEL JOC DE BERGA, EL DIA 7 DE DESEMBRE !) us proposem un vídeo de Youtube dels amics del bloc JuegosMesaRedonda ( que us recomanem que visiteu) , on expliquen molt detalladament el funcionament del joc !!!

 

Esperem que us agradi molt la nostra recomanació de joc!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *