Carles Capdevila: Una oportunitat educativa

No a la confrontació !!!!
15 / setembre / 2014
Les meves sabates
19 / setembre / 2014

CarlesCapdevilaCarles Capdevila (director del diari Ara, tertulià i amb un currículum tant extens en matèria de periodisme, Ràdio i Televisió que seria impossible d’anomenar en aquest bloc)  va participar el passat 17 de setembre a la xerrada d’inici de curs de l’escola Vedruna Berga, amb una fantàstica intervenció sobre les “oportunitats educatives” que s’ens presenten diariament als pares i mares.

El següent vídeo que us presentem, és una mostra dels missatges educatius que ens podem trobar en una de les seves excel·lents xerrades, amenes, divertides, apassionants però alhora amb molts missatges interessants pels educadors i educadores !!!!

Per tots aquells i aquelles que no heu pogut assistir-hi, i també per tota la resta que hem gaudit de les seves explicacions, us animem a que consulteu el seu bloc “www.carlescapdevila.com” on podreu llegir els articles que ha publicat al diari Ara, com : “El nen es tan llest que sap com va l’iPad” o “L’hora de l’adéu (el primer dia a P-3 vist per un pare)” i també els vídeos de les seves conferències sobre educació.

És altament recomanable assistir a les xerrades del Carles, són tot un espectacle !!!!

Gràcies Carles !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *