No a la confrontació !!!!

Una gran diada ! Una lliçó de pedagogia !!
12 / setembre / 2014
Carles Capdevila: Una oportunitat educativa
18 / setembre / 2014
Violència, no gràcies !

Violència, no gràcies !

Avui us proposem una nova entrada en forma de petit vídeo que ens ha enviat el nostre bon amic Toni i en el que volem deixar molt clar que un dels nostres objectius ha de ser evitar la confrontació per veure qui és més poderós ja que no porta a bon port la majoria de vegades !

Per tant, avui us proposem aquest vídeo molt divertit que hem trobat al Youtube i que creiem que podeu compartir a l’escola, o amb els vostres fills i filles per explicar que moltes vegades el més intel·ligent no és la confrontació sinó altres vies per arribar al nostre objectiu!

El vídeo també ens deixa el missatge que quan entrem en un procés de confrontació, moltes vegades perdem l’objectiu de vista i això provoca perdre el sentit del que estem fent!

 

Endavant amb la no violència !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *