Una gran diada ! Una lliçó de pedagogia !!

La frustració com a oportunitat !!!
10 / setembre / 2014
No a la confrontació !!!!
15 / setembre / 2014
Show all

Lliçó de pedagogia!

Lliçó de pedagogia!

Lliçó de pedagogia!

Avui us volem proposar una entrada diferent i que a simple vista no té res a veure amb l’objectiu del bloc, però que si grateu una miqueta veureu que realment l’acte de la V de la diada d’ahir incorpora una gran part del missatge que any rere any intentem llençar des del bloc:

LA NOSTRA FELICITAT DEPÈN DE LA NOSTRA ACTITUD !!!!!

Per aquest motiu hem cregut convenient fer una entrada del blocdepares sobre la diada 2014 !!! Perquè considerem que a banda de motius polítics on nosaltres no hi entrem, el que ahir va tenir lloc a Barcelona és una lliçó de pedagogia de carrer, de com manifestar una voluntat, de com transmetre un missatge de manera vivencial, amb poques paraules i amb una actitud positiva davant les adversitats !!!

Independentment del posicionament de cadascú, el que va quedar clar ahir és que amb una actitud positiva, l’èxit està assegurat i el plaer i/o la felicitat d’aconseguir-ho és immens!!!!

Com a mostra del missatge que us volem fer arribar, us proposem que mireu aquest vídeo que hem extret de TV3 ! Al veure’l, podreu arribar a les vostres pròpies conclusions !!!

Recomanem veure el vídeo amb els vostres fills i filles perquè gaudiu d’un moment emocionant, únic, vital !!!

VÍDEO DIADA 2014

Des del blocdepares, donem les gràcies a totes les persones que directa o indirectament van ser protagonistes d’aquesta lliçó de pedagogia !

Gràcies !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *