"Menys joguines i més llibertat" (Francesco Tonucci)

On anem ? Juguem a la Setmana de Jocs al Carrer a Manresa !!!
1 / setembre / 2014
Com evitar el mal humoramb els nostres fills/es?
5 / setembre / 2014

tonucciPer anar preparant la tornada al col·legi, el nostre company Toni, ens proposa la lectura d’una entrevista d’uns dels nostres pedagogs de capçalera, en Francesco Tonucci (conegut pels dibuixos de Frato i l’impulsor del projecte “La ciutat dels infants”).

Aquesta entrevista, del diari La Voz, comença amb un titular impactant: “Els nens necessiten menys joguines i més llibertat” que deixa pas a frases com: “Deixem de sobreprotegir els nostres fills i deixem-los experimentar la seva autònomia”.

Tonucci, en aquesta entrevista, explica la importància del joc en el desenvolupament dels infants. No us la perdeu.

Per llegir l’entrevista cliqueu a: Entrevista Tonucci.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *