Marxem de vacances… però tornarem !!!!!

El conte d'en Pere i el fil màgic, d'Anna Esteve!!!!
1 / agost / 2014
On anem ? Juguem a la Setmana de Jocs al Carrer a Manresa !!!
1 / setembre / 2014
We are the World

We are the World

Avui us proposem la darrera entrada abans de fer  vacances, durant el mes d’agost per trobar-nos de nou el proper setembre !!!!!

Us adjuntem unes breus paraules del nostre bon company Toni que resumeixen el que sentim el Miquel, el propi toni  i jo com a persones que gestionem el bloc i gràcies  a l’ajuda que rebem de tots els amics i amigues que ens envien cosetes  !!!!

Benvolguts companys i companyes de camí. Acabem un curs més i arriba l’hora de baixar la finestreta del nostre bloc durant el mes d’agost. No volem fer-ho sense agrair-vos, un cop més, la vostra fidelitat i la vostra constància.  Ens agrada continuar fent camí amb tots vosaltres i seguir endinsant-nos en el món del coneixement dels nostres infants i joves.

Un curs més hem superat el nombre de visites al nostre bloc, aquest premi ens fa està orgullosos i satisfets de la feina feta i de l’interès que desperta les diferents informacions que us hi anem introduint. Per aquest motiu, i perquè ens apassiona continuar aquest projecte amb tots vosaltres, tornarem ben aviat amb forces renovades i nous reptes.  Ara només desitjar-vos un bon estiu, unes bones vacances i molta, molta felicitat.”

I per marxar hem pensat que una bona manera seria a través de tres  vídeos que ens agraden molt !!!

En primer lloc us proposem el vídeo de la paràbola de la Mantis

 

En segon lloc us proposem el vídeo “Un hermoso mensaje para niños”

 I finalment us proposem una nova versió de la cançó “We are the World” de l’any 1985 i que tants bons records ens portarà a molts pares i mares !!!

Aquest cop us proporcionem la cançó cantada per uns infants amb el missatge que “som el Món”.

 

Amb aquest missatge volem acabar aquesta entrada i desitjar-vos molt bones vacances!!!

Tornarem amb molta ilusió, la mateixa que ens proporcioneu tots vosaltres !!!!

Gràcies !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *