5 idees molt xules per fer durant les vacances !!!!

Jan Petit

Jan Petit

Avui us proposem que entreu el bloc dels nostres bons amics Jan Petit ja que us faran gaudir de 5 idees molt xules i originals de “cosetes” que podem fer aquests dies de vacances mentre estem a casa o allà on siguem !!!!

 

 

Com sempre, els amics del bloc Jan Petit ens plantegen 5 petits plaers que podem fer sempre però que ens deixen com a “deures” abans de fer vacances !!!!

Seguidament us proposem la resenya de l’entrada dels amics de Jan Petit:

Seguint amb les propostes per que els nens gaudeixin de les vacances de forma diferent i divertida; avui tinc ganes d’ensenyar-vos el que vaig trobar l’altre dia navegant per la xarxa, al blog de Handmade By Charlotte unes idees molt xules per que els nens juguin a l’aire lliure.

Jo n’he triat 5, que són les que més m’agraden i amb més possibilitats de fer-ne alguna d’elles aquest estiu. Us animo a que en proveu alguna, segur que els nens s’ho passen bomba!”

Com a petit resum entre les 5 idees podeu trobar:

1. Dutxar-se sota un arbre

2. Jocs de música.

3. Jocs de llaunes ( el meu preferit).

jocs de llaunes

jocs de llaunes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.Llit penjant

5.Un sorral modern

Si voleu consultar el seu bloc, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç:

5 idees originals a Jan Petit

Tal com diuen els Jan Petit, us animem a que mireu el seu bloc i compartiu i gaudiu de les 5 “cosetes” que podem fer aquest estiu en família per passar una gran estona!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *