On anem ? El quadern d'en Pierre

Supermares !!!!!!!!!!
24 / juliol / 2014
5 idees molt xules per fer durant les vacances !!!!
30 / juliol / 2014
El Quadern d'en Pierre

El Quadern d’en Pierre

Avui us fem una triple proposta que podeu fer totes aquelles famílies durant aquest mes d’agost durant un matí o una tarda per conèixer tres indrets del nostre país molt interessants!!

El passat dia 12 de juliol vaig poder estar present a la presentació d’una nova iniciativa a Bagà que s’anomena “el quadern d’en Pierre “ i que vàrem fer amb família ( incloent els nostres veins). Es tracta d’un joc de pistes amb un recorregut per tot el poble amb un tresor (és similar al geocatching però no és el mateix) que s’amaga al casc antic de Bagà. La mateixa iniciativa també la podeu trobar a les boniques poblacions de Tuixent i Gósol !!!!

La qüestió és molt senzilla. Necessitem anar a la web del quadern d’en Pierre.Podem escollir entre cinc itineraris, dels quals 3 són a Catalunya i dos a França. L’itinerari de Bagà s’anomena “Queviures Medievals “, el de Tuixent s’anomena les “Trementinaires”, i el de Gósol s’anomena “La Mallerenga Petita”.

En el bloc que seguidament us proposem us dona totes les instruccions de tot el que heu de fer per poder jugar. No és gens complicat . Hem de imprimir la fulla de les preguntes i de les pistes que hem de buscar per apuntar les respostes. D’aquesta manera aprenem la història de tres racons del nostre país tot jugant amb els infants !!!!.

Preguntes de Mallerenga Petita

Preguntes de Mallerenga Petita

Cal tenir en compte que necessitem un smartphone per poder descarregar un programa que s’anomena Layar i que servei per localitzar els llocs on s’amaguen les pistes.

 

Des del blocdepares creiem que és una iniciativa molt interessant per a totes la famílies, tant les que ja coneixen el territori perquè poden descobrir aspectes que no coneixien i poden jugar mentre volten i pels viatgers ja que és una manera molt original de conèixer aquests racons.

Des del nostre bloc us convidem a que viatgeu a la web del Quadern d’en Pierre i us deixeu portar per l’experiència  que ens proporcionen els amics del camí dels bons homes, el parc natural del Cadí-moixeró i el Parc Natural dels Pirineus Catalans.

Si voleu entrar, cliqueu el següent enllaç:

El Quadern de’n Pierre

Felicitats als emprenedors del joc i us animem a fer el joc de pistes !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *