Mites i falses creences del TDAH

Aprendre a conviure amb la malaltia celíaca a l’escola
14 / juliol / 2014
T'atreveixes a arriesgar?
18 / juliol / 2014

tdahEl TDAH (Transtorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat) és una de les principals preocupacions dels pares i mares d’avui dia. Tothom ha utilitzat el terme més d’una vegada, però realment coneixem de que es tracta? Per donar resposta a moltes de les preguntes que ens podem fer us adjuntem dos vídeos, interessantíssim que no us podeu perdre. El primer, per introduir el tema del TDAH, és la història d’en Shota i la seva família i el segon és la conferència del doctor Jordi Sasot.

1.- La història d’en Shota i la seva família. Un vídeo d’uns 8 minuts en el que en Shota es pregunta: Perquè sempre passa el mateix? Perquè no em puc portar bé amb ningú? Perquè em renyen a mi sempre?. I la mare d’en Shota diu: Perquè és diferent als altres nens? Serà capaç de relacionar-se amb d’altres persones? He criat els dos germans de la mateixa manera. Perquè són tant diferents? Que he de fer?

2.- Mites i falses creences. Conferència a les “Segones Jornades de TDAH: respostes que ajuden”  a càrreg del Dr. Jordi Sasot Psiquiatra Infanto-Juvenil Unidad de Paidopsiquiatria del Centre Mèdic Teknon; un dels nostres màxims especialistes en aquest trastorn, que aclareix molts dels dubtes que poden tenir les famílies amb un nen/a afectat de TDAH.

No us ho perdeu. Són molt i molt interessants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *