Excursions amb nens a la Catalunya Central

Juguem amb HABA amb els amics de Bagul de Jocs?
4 / juliol / 2014
Aprendre a conviure amb la malaltia celíaca a l’escola
14 / juliol / 2014

excursions amb nensAvui us presentem una nova guia per fer excursions amb nens pel Bages, Solsonès i Berguedà. Publicada per l’editorial Cossetània, ens presenta un recull de 12 itineraris per fer en família i sensible a tot allò que fa referència als nens, amb consells, una classificació de les rutes per edats i indicacions sobre la millor època de l’any per dur-la a terme. Els seus autors són la Barbara Vastenavond (Dendermonde, Bèlgica, 1977) i el Rafael Servent (Barcelona, 1976), (pares de d’un nen i una nena) que ja han publicat la guia pel  Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre i ara li ha tocat el torn a la Catalunya Central. Per més informació podeu consultar la seva web: www.exploratgn.cat, on es poden trobar propostes d’oci i turisme per a famílies.

Pel que respecta a la publicació de la Catalunya Central, us adjuntem el dossier de premsa on hi trobareu tota la informació del llibre i el seu contingut (fotografies, mapes, recomenacions, fitxa tècnica,…). dpexcursionsnenscentral

Ara ja no tindrem excusa per no saber que fer un diumenge al matí !!!!!!!!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *