Gràcies mestre/a !!!!!!

El Mundial 2014 amb botons !!!!
23 / juny / 2014
Caminem per la Creu Roja del Berguedà?
2 / juliol / 2014
GRÀCIES !!!!!

GRÀCIES !!!!!

Aprofitant que hem acabat un altre curs escolar us volem fer arribar una presentació que ha compartit el Toni amb nosaltres i que és el reflex del que molts pares i mares podem pensar quan arriben aquestes dates: Gràcies a tots els /les mestres que ajuden cada dia al creixement dels nostres fills i filles !!!!

Ser professor/ra no és una tasca gens fàcil i per aquest motiu us proposem el següent vídeo on agraïm la feina d’aquests professionals de l’educació que viuen per donar tot el que tenen a aquelles personetes que més estimem !!!

GRÀCIES!!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *