El Mundial 2014 amb botons !!!!

Perquè als infants no els agrada anar a l'escola?
11 / juny / 2014
Gràcies mestre/a !!!!!!
25 / juny / 2014

CARTELLAtents !!!! El mundial 2014 de futbol ( amb botons) arriba a Barcelona aquest proper cap de setmana a Barcelona !!!!! Durant els dies 27,28 i 29 podreu veure els millors jugadors de futbol amb botons !!!!!

El nostre bon amic Enric ens ha fet arribar tot el material que us afegim en aquesta entrada perquè pugueu veure tot el que han organitzat per tothom qui vulgui anar-hi !!! Evidentment hi ha una competició amb els millors jugadors de futbol amb botons i que des del bloc de pares us recomanem que visiteu amb els vostres fills perquè és realment espectacular de veure !!! Nosaltres vàrem tenir al oportunitat de gaudir en directe del futbol amb botons a la Fira del Joc de Berga del passat desembre.

Però si també hi voleu jugar, de ben segur que podeu provar de jugar-hi en els tallers que els mateixos organitzadors han muntat com activitats paral·leles al mundial !!!!!

Seguidament us proposem una breu explicació del que podeu trobar:

El cap de setmana del 27, 28 i 29 de juny celebrarem el Mundial de futbol botons a L’Illa Diagonal, Planta 0 (Avda. Diagonal, 557).

Aquest esdeveniment, organitzat per Button Maker, reunirà a 64 equips d’adults i juvenils, procedents d’once associacions de futbol botons, 8 catalanes i 3 de diferents punts de la península. Començarem divendres per la tarda amb una sessió d’entrenament pels participants. Dissabte jugarem el Mundial sénior i durant el matí de diumenge celebrarem el Mundial juvenil.

El futbol botons és un joc tradicional que volem recuperar i difondre. Per això, durant tot el cap de setmana, oferirem un espai obert amb taules i monitors, destinat al públic familiar, per a tots aquells que desitgin iniciar-se en aquest joc, de
forma gratuïta.

DIVENDRES, 27 de juny, 16:00-19:30 h
Escalfament: entrenament i tallers oberts.
DISSABTE, 28 de juny, 10:00-14:00 i 16:00-20:00 h
Mundial de futbol botons i tallers oberts.
DIUMENGE, 29 de juny, 11:00-14:00 h i 16:00-19:30 h
Mundial infantil de futbol botons i tallers oberts.

Us proporcionem l’enllaç del bloc dels amics de Button Maker:

Button Maker

pancarta fb petita

Esperem que us agradi l’experència !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *