La responsabilitat de ser mare (o pare) et dona un plus!!!!!!

Logal Laplante, un adolescent molt especial !!!!
6 / juny / 2014
Perquè als infants no els agrada anar a l'escola?
11 / juny / 2014

hirukideAvui us volem oferir un dels vídeos que personalment ens ha posat la pell de gallina !!!!! I no ho ha fet per la seva espectacularitat, ni pels seus efectes especials, sinó pel seu MISSATGE: Ser  mare o  pare implicat et dona un plus en moltes capacitats i virtuts !!!

Així doncs desitgem compartir amb vosaltres aquest vídeo que ens ha fet arribar la mare i bona amiga Montse perquè el gaudiu tant com ho hem fet nosaltres !!!! Té una durada molt curta (3.48 minuts) però molt suficient.

Seguidament us proposem el resum del vídeo que hem trobat al mateix Youtube i que està explicat pels promotors del vídeo, Hirukide ( us recomanem que visiteu la seva web). Ells ho han exemplificat en totes les mares que es desviuen pels seus fills, però nosaltres també volem incloure tots aquells pares que també es desviuen pels seus fills i filles:

En homenaje a todas las madres. Porque su tiempo, dedicación, cariño y abnegación son cualidades que debemos valorar en todos los ámbitos de nuestra sociedad.

Video realizado por Hirukide, Federación de Familias Numerosas de Euskadi, en el que se pone en valor el tiempo y esfuerzo que todas ellas dedican y han dedicado al cuidado de sus hijas e hijos. A través de él se ponderan las cualidades y destrezas que han desarrollado esos años y que en muchas ocasiones no son reconocidas y valoradas en diferentes ámbitos de nuestra sociedad”

El vídeo ens recorda que el fet de ser pares i/o mares ens permet desenvolupar aspectes com: responsabilitat,gestió dels recursos, esforç, sociabilitat, comunicació, motivació, lideratge, perseverança, organització, iniciativa, polivalència, i molts més….

 

Esperem que gaudiu del vídeo i del missatge perquè realment tots aquells pares i mares implicats en el creixement dels vostres fills i filles mereixeu aquest homenatge !!!!

Felicitats per ser-hi sempre !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *