Aprofitem!!!!!! Reciclar menjar = no llençar menjar

Una mala postura ens fa més tontos!!!!
28 / maig / 2014
Canvi de piles!!!!
2 / juny / 2014
Aprofitem!!!!

Aprofitem!!!!

Avui us proposem un vídeo que ens ha aportat la nostra bona amiga Judith i que es tracta d’una iniciativa que creiem que és molt original i sobretot que s’adapta als valors bàsics com implicació, compromís i coherència!!!!!

Segons els mateixos autors del vídeo, el que veureu és:

Aquest vídeo explica l’experiència de canalització dels àpats sobrants del menjador del Col·legi Maristes de Lleida cap al Servei de Distribució d’Aliments d’Arrels, que reparteix aliments als col·lectius de persones amb risc d’exclusió social.”

L’objectiu que busca l’escola és aconseguir que no es perdi menjar i la idea neix en el moment que s’adonen que el menjar llençat és aprofitat per persones que van a buscar-lo a les escombraries!!!! Del moment de dir prou a aquest fet surt aquest projecte de no pèrdua de menjar que no es dona al menjador escolar!!!!

Des del bloc de pares creiem que els nostres infants han de ser conscients d’iniciatives com aquesta ja que porta implícits alguns valors vitals!!!!!

 

 

Si tots mirem d’ajustar les mides i aprofitar el menjar que sobra reduirem el terç de menjar que llencem a tot el món!!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *