La gestió del nostre temps!!!!

Pinta amb farina!!!!!
23 / maig / 2014
Una mala postura ens fa més tontos!!!!
28 / maig / 2014
Fabian Mohedano

Fabian Mohedano

Avui us proposem un vídeo que ens ha fet arribar el nostre bon amic Enric i que ens ha facilitat a través  del periodista Antoni Bassas que té al canal d’internet del diari Ara anomenat AraBassas.

L’Antoni Bassas realitza una entrevista a Fabian Mohedano, que entre moltes etiquetes es presenta com a controlador dels usos del temps. El sr Fabian Mohedano ( del qual us facilitem el seu bloc: http://fabianmohedano.blogspot.com.es/) ens detalla diferents aspectes que podem millorar per gestionar molt millor el nostre temps i d’aquesta manera tenir prou temps per totes les nostres activitats tan laborals com personals sense caure en l’estrés o l’angoixa i per tant ser més feliços fent el que volem i quan volem!!!

No us perdeu doncs aquesta entrevista on destaquen temes com la conciliació laboral, els horaris desmarxats dels àpats dinant a les 15 i sopant a les 22 o altres aspectes que ens ocupem temps innecessari!!!

Si voleu veure l’entrevista a Fabian Mohedano, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç:

La gestió del temps

De ben segur que algun dels consells poden ser molt útils pel nostre dia a dia !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *