El preu de l'èxit!!!!

Qui vol un fill poruc, només cal que el protegeixi!!!!!
19 / maig / 2014
Pinta amb farina!!!!!
23 / maig / 2014

balletQui no ha pensat que el seu fill podria arribar a ser Messi? Qui no ha cregut que el seu fill o filla té un talent natural per ser el o la millor en algun àmbit destacable de la vida pública?

Qui no ha pensat que els fills ens retirarien sense treballar??? A quin preu?

Doncs tots els qui vulgueu podeu llegir aquest article que ens ha facilitat el nostre bon amic Enric i que ha trobat en un diari despolititzat i amb articles molts bons com aquest. El diari s’anomena el Subjetivo ( The Objective) i l’article que us presentem ens parla sobre la pressió  a que sotmetem els nostres infants i el preu que paguem tots plegats per intentar que sigui el millor en alguna cosa destacada !!!!!  I si això acaba en un programa de la TV on ho pugi veure tothom, millor !!!

Concretament aquest article explica la opinió de Lucas Jackson i tot i que és contundent, en alguns aspectes creiem que hi podem estar d’acord o si més no ens pot fer reflexionar sobre la direcció que portem el futur dels nostres infants!!!

Si voleu llegir l’article, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

El preu de l’èxit

Com a conclusió compartim una frase de l’article:

“Padres, dejad de presionar a los niños con búsquedas de talento en TV; dejad que su primera decepción vital sea un desamor en plena adolescencia y no que un jurado les ha dicho, con sólo 7 años de edad, “Tú, sí que no vales”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *