T'atreveixes a somiar?????

Els mites de grips i refredats
2 / maig / 2014
Viure és un regal, aprofitem-lo!!!!!!!
15 / maig / 2014

atreveixte a somiarT’atreveixes a somiar? Aquest és el títol d’un fantàstic vídeo que ens ha enviat la nostra amiga Marta que ens planteja com volem que sigui la nostra vida, el nostre futur. Un vídeo que ens agrada molt ja que tant serveix per les mares i pares que segueixen aquest bloc, com pels nostres fills i filles. Tots podem canviar el nostre destí, i sobretot els nostres fills i filles, ja que ells encara es troben en un punt de partida molt inicial. El vídeo ens parla de les quatre zones (que com cercles concèntrics) envolten la nostra vida: 1) Zona de confort, 2) Zona d’aprenentatge, 3) Zona de pànic i 4) Zona màgica.

Us animem a que abandoneu la zona de confort, i sigueu capaços d’aconseguir els vostres somnis, i sobretot que ensenyem als nostres fills i filles que “creguin en ells mateixos”, “que siguin perseverants i positius” i siguin capaços de fer el salt a la zona màgica. Us atreviu a somiar?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *