El cervell adolescent

La generositat en un anunci!!!!
28 / abril / 2014
Els mites de grips i refredats
2 / maig / 2014

cervellÉs una evidència que durant tota la nostra vida ens anem formant, però hi ha unes etapes de la nostra vida que són bàsiques pel nostre desenvolupament com a persones. Fins ara es creia que dels 0 als 7 anys, era l’etapa d’or de la formació personal i intel·lectual. Noves investigacions han demostrat que hi ha una segona etapa d’or per la formació personal i mental, i aquesta es durant l’adolescència. Fins ara s’havia vist l’adoslescència com una etapa traumàtica, problemàtica, “l’edat del pavo”, …. però és tot el contrari. Els canvis físics que experimenta el cervell en aquesta època són importantíssims. Per això és molt important que sapiguem educar el nostre cervell en aquesta etapa. Us adjuntem un petit text que ens ha passat el nostre amic Toni, que parla sobre el tema.

Ajudem als nostres adoslecents a formar-se i que aprenguin a educar el seu cervell, ja que seran ells els protagonistes del demà.

Per llegir el text cliqueu a: El cervell adolescent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *