Segregar els infants implica fomentar ciutadans segregats!!!!

Pintar en família: un taller molt xulo de Janpetit!
14 / abril / 2014
Per Sant Jordi, un llibre i una rosa!
21 / abril / 2014
Gordon Porter

Gordon Porter

Avui us proposem una contra del diari La Vanguardia del passat dia 10 d’abril i que ens ha fet arribar la nostra especialista en Contres Judit !!!!

Així doncs us fem arribar  una lectura molt interessant de l’entrevista al mestre canadenc Gordon Porter, persona implicada amb la lluita contra la segregació dels infants a l’aula i ferm defensor del concepte d’ Inclusió com a base de l’aprenentatge dels infants per esdevenir uns adults sense més formats, humans i comprensius. Us adjuntem una breu descripció del mateix que hem trobat en una entrevista al diari de l’educació:

Gordon Porter és una de les màximes autoritats mundials en educació inclusiva, un model  amb el qual va començar a treballar als anys vuitanta i que ha ajudat a definir i desenvolupar a través de diverses obres, però sobretot a través de la feina feta durant tres dècades a la província canadenca de New Brunswick. I no hi ha mitges tintes: a New Brunswick ni hi ha escoles d’educació especial ni aules especials a les escoles ordinàries”

Des del bloc de pares ja us hem anat donant material sobre el tema de la inclusió, aspecte en el que creiem fermament com un aprenentage molt enriquidor per tothom i per aquest motiu us fem arribar aquesta entrevista!

Entrevista Gordon Porter

Altrament us facilitem un vincle d’una altra entrevista de Gordon Porter que hem trobat al diari de l’Educació i que també sobre la mateixa línia ens explica que significa la inclusivitat a la pràctica

Entrevista Porter a Diari de l’Educació

Esperem que us agradi com a lectura d’aquests dies de festa!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *