Pintar en família: un taller molt xulo de Janpetit!

Futbolín: una pel·lícula que no us podeu perdre !!!!
11 / abril / 2014
Segregar els infants implica fomentar ciutadans segregats!!!!
16 / abril / 2014

compo-lletres-JANBAvui us proposem un taller que podeu fer conjuntament amb els vostres fills i filles o que fins i tot podeu utilitzar els educadors en espais com l’escola o el lleure!!!!

Des del bloc de la gent de Janpetit, un bloc molt recomanable amb idees molt originals i fàcils d’aplicar, ens apropen un petit taller on podem pintar el nostre nom a altres paraules amb aquarel·les.

De ben segur que quan penseu en pintar us pot venir la sensació que tot quedarà molt brut, però val a la pena compartir una estona de pintura “lliure” per divertir-se jugant i pintant!!!

Tot seguit us mostrem el que comenten els amics de Janpetit:

Una proposta fàcil per fer amb els vostres fills, inspirada del blog Cosas Molonas. Es tracta de pintar amb aquarel·les però ressaltant un nom amb lletres grans. Una tarda que teníem ganes de pintar, ens hi vam posar. Prèviament havia preparat el full, posant el nom d’en Jan i la Berta amb cinta de pintor. Al principi en Jan i la Berta no teníem molt clar si havien de resseguir les lletres o pintar tot el full. Poc a poc van deixar anar la seva creativitat “

Tot seguit us facilitem el bloc on podeu veure el resultat final del taller !!!!

Taller de pintura Janpetit

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *